Coaches

Loopbaanbegeleiding op maat

Coaches

Loopbaanbegeleiding op maat

Onze coaches zijn opgeleid, ervaren en gespecialiseerd. Ze bieden loopbaanbegeleiding aan op maat, met een heel persoonlijke aanpak. Elk traject ziet er anders uit.

An Janssens

An Janssens

An Janssens is een gepassioneerd loopbaancoach bij Inzicht. Mensen dichter bij zichzelf brengen, dat is haar missie. An is gecertificeerd loopbaancoach en heeft daarnaast een specialisatie als stress & burn-outcoach en hartcoherentietrainer.

An bouwde een ruime HR-ervaring uit in de privé-sector als selectieverantwoordelijke, alsook binnen het domein van begeleiding en opleiding en als trajectbegeleider in de overheidssector.
Haar stijl is inspirerend en enthousiasmerend.

Haar CV vind je op linkedin

Ellen Maes

Ellen begeleidt je graag in je zoektocht naar een jobinvulling die écht bij je past en die je zowel uitdaging, voldoening als plezier biedt. Passie en veerkracht zijn voor haar de twee kernwoorden binnen loopbaancoaching. Ze is vertrouwd met patronen zoals perfectionisme, faalangst, belemmerende overtuigingen en moeite hebben met grenzen stellen.

Het liefste neemt ze je mee de natuur in om de coaching meer dynamiek te geven. Als gecertificeerd stress- en burn-out coach hecht ze veel belang aan de signalen die het lichaam geeft. Zo helpt ze je om de louter rationele benadering te overstijgen en het onderbewuste en het intuïtieve te laten spreken.

Haar CV vind je op linkedin

Ellen Maes
Lia van Lier

Lia van Lier

Lia is freelance Loopbaancoach. Ze heeft vele jaren ervaring in loopbaanbegeleiding, heeft kennis van verschillende coachingsmethodieken om op maat te werken en is gespecialiseerd in re-integratie. Lia staat graag achter de coulissen om te observeren en te begeleiden. Ze houdt ervan om mensen te inspireren om met lef in het leven te staan.

No-nonsense, discretie en betrokkenheid typeren haar stijl.

Haar CV vind je op linkedin

Lien van den Dries

Lien is loopbaancoach en heeft een jarenlange ervaring in het samenwerken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Ze focust op wat er wel lukt. Ze wil jou met een positief gevoel de wereld insturen.

Lien weet van aanpakken en biedt duidelijkheid in haar begeleiding. Ze staat met beide voeten op de grond. Mensen voelen zich snel op hun gemak bij Lien, dankzij haar gulle lach en relativeringsvermogen.

Haar CV vind je op linkedin

Lien van den Dries
Marina Loys

Marina Loys

Marina is een loopbaancoach met een warme persoonlijkheid bij wie jij je van in het begin veilig voelt. Zij luistert naar je verhaal en stelt vragen om samen meer zicht te krijgen op de situatie. De realiteit verliest zij hierbij niet uit het oog.

Marina heeft extra expertise in het coachen van mensen bij wie de balans ‘zorg en werk’ centraal komt te staan: zorg voor jezelf, voor een naaste omwille van ziekte of beperking of ook zorg voor wie nog aan het werk is en dreigt uit te vallen.

Haar CV vind je op linkedin

Sjoeke Knockaert

Sjoeke Knockaert werkt als freelance loopbaancoach voor Inzicht.
Ze heeft vooral ervaring in stress en burnout, leiderschapscoaching en assertiviteit. Ze versterkt jou graag door je inzicht te geven in je (groei-) mogelijkheden zodat je vol vertrouwen naar de toekomst kan kijken. Ze werkt daarvoor met een duidelijk kader op maat van jouw vraag.

Haar CV vind je op linkedin

Sjoeke Knockaert
Sven Van wettere

Sven Van wettere

Sven is freelance loopbaancoach met jarenlange ervaring in het omgaan met stress en burn-out, leiderschapsontwikkeling en omgaan met verandering. Verbindende communicatie en storytelling staan centraal in zijn werk. Aandachtig kijken vanuit verwondering, waardering uiten en voorzichtig inspireren, typeren Sven in hoe hij in zijn werk en leven staat.

Zijn CV vind je op linkedin

Noppe

De aanpak van loopbaancoach Vé is positief en oplossingsgericht. Ze vertrekt vanuit oprechte belangstelling in het verhaal van de klanten, en werkt echt op maat. Vanuit vertrouwen gaat ze aan de slag met talenten, dromen, opportuniteiten… om mogelijkheden en acties concreet te maken.

Ze is waarderend en laat mensen graag eens 'omdenken' om een ander/breder perspectief aan te reiken - een vleug humor ontbreekt zeker niet!

Haar CV vind je op linkedin

Vé Noppe
Vibeke Notte

Vibeke Notte

Vibeke is loopbaancoach en heeft een jarenlange ervaring in het samenwerken met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren.

Vibeke werkt vanuit een sterk geloof in mensen en hun talenten. Ze geeft veel vertrouwen vanuit een open houding, is heel eerlijk en handelt altijd met respect. Dat doet ze met een stevige portie geduld, want storingen hebben voorrang. Vibeke wordt gedreven door haar wilskracht om een steen te verleggen, hoe klein die ook mag zijn.

Haar CV vind je op linkedin

Scroll naar boven