Nieuws

Sien: het is nooit te laat om nieuwe wegen in te slaan
Uitgesproken sociaal, contactvaardig en flexibel... Het zijn slechts enkele van de troeven die Sien handig van pas kwamen als verkoopster in een groentewinkel. Wanneer deze job haar te zwaar begint te wegen, gaat Sien gebukt onder stress op zoek naar alternatieven. Tijdens een loopbaan-begeleidingstraject neemt ze zichzelf en haar werk onder de loep. Ze beslist een opleiding tot medisch secretaresse te volgen, en bewandelt nu enthousiast nieuwe wegen.
lees meer  


Melissa: Ik durf weer te dromen
Melissa raakte betrokken bij een zwaar auto-ongeluk waardoor ze een blijvend voetletsel opliep. Haar fulltime job als zorgkundige bleek niet langer haalbaar, dus ging ze nood-gedwongen op zoek naar alternatieven. Begeleid door haar loopbaancoach Lien zette Melissa alle opties op een rij en koos ze voor een nieuwe weg.
lees meer  


De getuigenis van Babs
Babs werkte als klantenvertegenwoordiger bij een IT-bedrijf. Ondanks haar passie om anderen te helpen, geraakte ze stilaan opgebrand door de steeds groter wordende werkdruk. Ze was helemaal de kluts kwijt op professioneel vlak en Inzicht hielp haar terug haar weg te vinden.
lees meer  


Loopbaanbegeleider Inzicht steunt de Week van het Werkgeluk
Dit jaar start op 24 september de eerste Week van het Werkgeluk. Een internationaal initiatief dat via onze Noorderburen zijn weg naar België vond. Loopbaanbegeleidingscentrum Inzicht onderschrijft het manifest en gelooft dat werkgeluk loont.
lees meer