Inzicht

  • 4 HR-partners die samen een netwerk vormen van 30 loopbaancoaches verspreid over Vlaanderen en Brussel
  • meer dan 15 jaar expertise op de werkvloer
  • specialist in de begeleiding van werknemers met specifieke noden
  • erkende partner van de VDAB

Een breed netwerk van gespecialiseerde coaches

Divergent, emino, Compaan en Synkroon vormen samen Inzicht. 4 centra gespecialiseerd in opleiding, begeleiding en bemiddeling op de arbeidsmarkt.

Onze Inzicht-coaches garanderen een vertrouwelijke aanpak. Zij hebben een uitgebreide achtergrond en werken met vele profielen in verschillende sectoren. Zij staan dagelijks in contact met de werkvloer en kennen de vragen en mogelijkheden van bedrijven en hun werknemers. De coaches begeleiden al jarenlang personen op en naar de arbeidsmarkt.

Onze Inzicht-coaches hebben een uitgesproken expertise in het adviseren van werknemers met een functiebeperking of gezondheidsprobleem. Ze volgen voortdurend opleidingen en bijscholingen. En zijn op de hoogte van de sociale wetgeving, de bijzondere tewerkstellingsondersteunende maatregelen en de regelgeving rond welzijn op het werk, stress en burn-out. Zij staan open voor iedereen.

Onze Inzicht-coaches slaan de brug tussen jouw loopbaanvragen, de specifieke bedrijfscontext en de algemene arbeidsmarkt. We helpen je groeien, op weg naar een nieuwe wending in je loopbaan. Wat resulteert in meer energie en arbeidsvreugde.