Werk je bij een voedingsbedrijf of een Taborgroep-organisatie? Als je loopbaanbegeleiding volgt bij Inzicht betalen Alimento (voedingssector) of de Taborgroep dit volledig terug. Interesse? Meer weten? Contacteer ons!

Ontmoet Nina ...

Ik ben jong en ik wil wat

Ontmoet Nina ...

Ik ben jong en ik wil wat

Nina werkt al 8 jaar aan de band in een productiebedrijf. Door omstandigheden heeft ze haar secundair diploma nooit gehaald. Zij droomt ervan om zich te engageren voor een job in de sociale sector.

Nina is spontaan, zorgzaam en een spring in het veld. Toch twijfelt ze of dit de juiste richting is. Zij gaat af op een gevoel maar weet te weinig over de jobinhoud, opleidingen of competenties die nodig zijn binnen de sociale sector. Ze vraagt zich af of dit beroep wel bij haar past, of dit de juiste keuze is.

De Inzicht-coach zet Nina aan tot nadenken over de eventuele keuzes. Samen overlopen ze welke de gewenste diploma’s zijn en hoe dit praktisch aan te pakken. De coach gebruikt specifieke tools om Nina inzicht te geven in haar talenten, haar interesses en haar mogelijkheden. Ze krijgt een duidelijker beeld van wat de arbeidsmarkt vraagt en de verschillende kansen die er voor haar liggen.

Benieuwd naar wat de beslissing van Nina zal zijn!

Maak een afspraak

voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Scroll naar boven