Werk je bij een voedingsbedrijf of een Taborgroep-organisatie? Als je loopbaanbegeleiding volgt bij Inzicht betalen Alimento (voedingssector) of de Taborgroep dit volledig terug. Interesse? Meer weten? Contacteer ons!

Coaches

Loopbaanbegeleiding op maat

Coaches

Loopbaanbegeleiding op maat

Onze coaches zijn opgeleid, ervaren en gespecialiseerd. Ze bieden loopbaanbegeleiding aan op maat, met een heel persoonlijke aanpak. Elk traject ziet er anders uit.

Marina Loys

Marina is een loopbaancoach met een warme persoonlijkheid bij wie jij je van in het begin veilig voelt. Zij luistert naar je verhaal en stelt vragen om samen meer zicht te krijgen op de situatie. De realiteit verliest zij hierbij niet uit het oog.

Marina heeft extra expertise in het coachen van mensen bij wie de balans ‘zorg en werk’ centraal komt te staan: zorg voor jezelf, voor een naaste omwille van ziekte of beperking of ook zorg voor wie nog aan het werk is en dreigt uit te vallen.

Haar CV vind je op linkedin

Marina Loys
Vé Noppe

Noppe

De aanpak van loopbaancoach Vé is positief en oplossingsgericht. Ze vertrekt vanuit oprechte belangstelling in het verhaal van de klanten, en werkt echt op maat. Vanuit vertrouwen gaat ze aan de slag met talenten, dromen, opportuniteiten… om mogelijkheden en acties concreet te maken.

Ze is waarderend en laat mensen graag eens 'omdenken' om een ander/breder perspectief aan te reiken - een vleug humor ontbreekt zeker niet!

Haar CV vind je op linkedin

Scroll naar boven