Werk je bij een voedingsbedrijf of een Taborgroep-organisatie? Als je loopbaanbegeleiding volgt bij Inzicht betalen Alimento (voedingssector) of de Taborgroep dit volledig terug. Interesse? Meer weten? Contacteer ons!

Ontmoet Willem ...

Wanneer leeftijd geen issue is!

Ontmoet Willem ...

Wanneer leeftijd geen issue is!

Willem werkt als laborant in een groot ziekenhuis en doet vooral onderzoekswerk. Hij straalt maturiteit uit, heeft kisten vol levens- en werkervaring en stamt uit een generatie die loyaal is aan zijn werkgever. Daarbij bulkt hij nog van de goesting voor zijn job.

Nochtans ervaart hij op de werkvloer spanningen in tempo en leervermogen. Hij voelt de druk van het steeds groter wordend team en beseft dat dit op langere termijn problemen zou kunnen geven. Daarom wil hij nagaan hoe zijn werk werkbaar kan blijven bij zijn huidige werkgever.

De Inzicht-coach gaat met Willem na welke opportuniteiten nog voor hem weg liggen: minder werken, een minder breed en afgebakend takenprofiel, inzetten op de rol van coach voor jongere collega’s of als mentor voor stagiairs op de werkvloer aan de slag gaan …

Door op maat te werken met de loopbaancoach kan Willem keuzes maken en deze concreet bespreken met zijn werkgever. Beide partijen komen overeen hoe Willem deels zijn oorspronkelijk werk kan blijven uitoefenen en deels zijn kennis kan doorgeven als mentor voor nieuwe medewerkers en stagiairs.

Een aangepaste rol die duidelijk een win-win is voor iedereen binnen de organisatie.

Maak een afspraak

voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Scroll naar boven