Werk je bij een voedingsbedrijf of een Taborgroep-organisatie? Als je loopbaanbegeleiding volgt bij Inzicht betalen Alimento (voedingssector) of de Taborgroep dit volledig terug. Interesse? Meer weten? Contacteer ons!

Ontmoet Jan ...

“Steel man” blijft “stielman”

Ontmoet Jan ...

“Steel man” blijft “stielman”

Jan is metaalbewerker met hart en ziel. Hij werkt graag met zijn handen, houdt van perfectie in zijn job én in zijn werkomgeving. Gezondheidsklachten bezorgen hem stress, leggen druk op zijn privé- en beroepsleven waardoor hij steeds verder afdwaalt van de gedrevenheid die hem jaren kenmerkte.

Uiteindelijk contacteert Jan een loopbaancoach van Inzicht. In vier gesprekken, met heel wat huis- en denkwerk is Jan overtuigd van een heroriëntering. Hij zet de stap van een harde stiel naar een zachte.

Jan blijft werken met gereedschappen en trouw aan zijn plezier om te creëren. Van nul af aan een afgewerkt product maken geeft hem nog steeds voldoening, maar toch past hij zijn vaardigheden op een totaal nieuwe manier toe: als meubelstoffeerder.

Jan kreeg Inzicht! Hij verbindt talent, werk en gezondheid met een nog grotere voldoening!

Maak een afspraak

voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Scroll naar boven