Werk je bij een voedingsbedrijf of een Taborgroep-organisatie? Als je loopbaanbegeleiding volgt bij Inzicht betalen Alimento (voedingssector) of de Taborgroep dit volledig terug. Interesse? Meer weten? Contacteer ons!

Ontmoet Diana ...

Ik wil terug naar de werkvloer

Ontmoet Diana ...

Ik wil terug naar de werkvloer

Diana is een zelfstandig verpleegkundige. Een rasechte verzorgster. Energiek en steeds positief naar al haar klanten toe. Na de diagnose van kanker was zij noodgedwongen een tijdje uit de running.

Diana werkte op 3 verschillende werkvloeren en had heel wat vragen over haar terugkeer: naar welke werkvloer eerst? Wat kan ik nog wel en wat zou ik beter nog even on hold zetten? Wat met mijn energiepeil? En wat vertel ik mijn collega’s en klanten?

Diana klopt aan bij Inzicht en legt haar professionele vraagstukken op tafel bij de kennismaking met de loopbaancoach. Ze krijgt info over hoe loopbaancoaching op maat kan werken, over welke administratie erbij komt kijken en over de inzet van loopbaancheques.

Tijdens het traject buigen Diana en haar coach zich over de vraag naar welke werkvloer eerst terug te keren. Met de gepaste tools brengt ze haar competenties en talenten in kaart zodat Diana ze gericht kan inzetten.

Met beter zicht op haar huidig functioneren en mogelijkheden, kan Diana concrete knopen doorhakken en terug aan de slag met haar actieplan ‘anders werken’ onder de arm.

Maak een afspraak

voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Scroll naar boven