Werk je bij een voedingsbedrijf of een Taborgroep-organisatie? Als je loopbaanbegeleiding volgt bij Inzicht betalen Alimento (voedingssector) of de Taborgroep dit volledig terug. Interesse? Meer weten? Contacteer ons!

Ontmoet Ashia ...

Ik wil leren, doen en er voor gaan

Ontmoet Ashia ...

Ik wil leren, doen en er voor gaan

Ashia werkt als verkoopster in een schoenwinkel. Een job die heel wat flexibiliteit en weekendwerk vraagt. En een combinatie werk/gezin die steeds moeilijker wordt nu er een kindje is en haar man regelmatig in het buitenland verblijft.

Ashia heeft het gevoel dat ze altijd maar moet geven en in verhouding te weinig terugkrijgt van haar werkgever. Ze voelt dat ze meer in haar mars heeft en overweegt de verkoop te verlaten. Samen met haar loopbaancoach zoekt Ashia waar haar interesses liggen. Welke talenten en competenties ze nodig heeft voor bepaalde profielen, en hoe de combinatie werk/gezin er ligt.

Ashia kiest voor een opleiding tot managementassistent. Ze is in België opgegroeid, meertalig en weet van aanpakken. Ze weet de zorg voor haar gezin met deze omscholing te combineren en vindt na haar stage naadloos een job. Een nieuwe uitdaging die haar helemaal ligt en waar ze haar talenten en competenties naar hartenlust kan inzetten.

Op Ashia’s flexibiliteit kunnen ze nog altijd een beroep doen!

Maak een afspraak

voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Scroll naar boven