Werk je bij een voedingsbedrijf of een Taborgroep-organisatie? Als je loopbaanbegeleiding volgt bij Inzicht betalen Alimento (voedingssector) of de Taborgroep dit volledig terug. Interesse? Meer weten? Contacteer ons!

Ontmoet Karl ...

Het ontbrekend puzzelstukje is gevonden

Ontmoet Karl ...

Het ontbrekend puzzelstukje is gevonden

Karl werkt al meer dan 15 jaar in de verzekeringssector. Onlangs werd bij hem de diagnose van ASS vastgesteld. Dit werkte voor een stuk bevrijdend, want vele puzzelstukjes vielen ineens op hun plaats.

Karl is accuraat en werkt graag met cijfers, maar contacten met klanten en prospecten liggen hem moeilijk. Hij heeft nood aan een objectieve kijk, niet alleen op zijn persoonlijk leven maar ook op wat deze diagnose voor zijn loopbaan betekent.

Samen met de loopbaancoach zet Karl stap-voor-stap de impact van de diagnose op papier aan de hand van vragen, gepaste tools en inzichten rond ASS. Ze praten over de betrokkenheid van Karls werkgever, over zijn sociale vaardigheden en de eventuele aanpassingen die nodig zijn om de job verder te kunnen zetten. Samen overwegen ze de mogelijke alternatieven.

Karl voelt zich na de loopbaanbegeleiding gesterkt om beslissingen te nemen en om verdere stappen naar een nieuwe toekomst te zetten.

Maak een afspraak

voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Maak een afspraak voor een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek in jouw buurt

Scroll naar boven