Werk je bij een voedingsbedrijf of een Taborgroep-organisatie? Als je loopbaanbegeleiding volgt bij Inzicht betalen Alimento (voedingssector) of de Taborgroep dit volledig terug. Interesse? Meer weten? Contacteer ons!

INZICHT IS...

loopbaanbegeleiding in Oost-Vlaanderen

INZICHT IS...

loopbaanbegeleiding in Oost-Vlaanderen

Erkende partner van de VDAB

Inzicht is een erkende partner van de VDAB. Als je op eigen initiatief een begeleiding aanvraagt, kan deze gesubsidieerd worden via loopbaancheques van de Vlaamse Overheid.

Verschillende loopbaanvragen

Met elke loopbaanvraag kan je bij Inzicht terecht. Zelfs wanneer je nog niet helemaal kan benoemen wat er juist ‘knelt’ in je professioneel leven. Zoals onze naam ook zegt, is ‘inzicht’ een belangrijk doel van loopbaanbegeleiding. Onze Inzicht-coaches hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van loopbaanvragen zoals 'work life balance', 'werkbaar werk', 'zingeving', 'talenten' en 'passie'.

Begeleiding van mensen met specifieke noden

Onze Inzicht-coaches hebben een uitgesproken expertise in het adviseren van werknemers met een functiebeperking of gezondheidsprobleem. Ze zijn op de hoogte van de sociale wetgeving, de bijzondere tewerkstellingsondersteunende maatregelen en de regelgeving rond welzijn op het werk, stress en burn-out.

Onze aanpak van loopbaanbegeleiding

Onze Inzicht-coaches hebben een zeer persoonlijke en vertrouwelijke aanpak. Ze slaan de brug tussen jouw loopbaanvragen, de specifieke bedrijfscontext en de algemene arbeidsmarkt. We helpen je groeien, op weg naar een nieuwe wending in je loopbaan. Wat resulteert in meer energie en arbeidsvreugde.

Een netwerk in Oost-Vlaanderen

De Inzicht-coaches werken vanuit diverse vestigingen en antennepunten in Oost-Vlaanderen.
Scroll naar boven